EGYEDÜLÁLLÓ GARANCIA

  ÁLTALÁNOS GARANCIA:
Cégünk által készített karikagyűrűkre, jegygyűrűkre egy év garanciát vállal.

 GARANCIA A KÖVEKRE:
A kövek mennyiségéről és minőségéről tanúsítványt (CERTFICATE) állítunk ki. A kő foglalatának kialakítása biztosítja a kő ragyogását, csillogását.
A garancia nem vonatkozik arra az esetre, ha a terméket külső behatás éri, mint például: nagyobb ütés, nagy nyomás, vagy horzsolás.

 GARANCIA AZ ÉKSZER ANYAGÁRA:

Minden általunk készített karikagyűrű és jegygyűrű a jogszabályokban foglalt előírásoknak megfelel, azt annak minőségét, finomsági fokát igazoló magyar fémjellel ellátott.

 PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA:
100% elégedettségi garancia. Amennyiben úgy dönt, hogy mégsem kéri a megrendelt ékszert úgy a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az ékszer árát.
Feltétel: vásárló leadhatja, hiánytalanul és sérülés mentesen, személyesen a csomag teljes tartalmát budapesti bemutatótermünkben (1089 Budapest, Gaál Mózes utca 5-7. földszint 29-es iroda ), vagy visszaküldheti saját költségén Szolgáltató címére (Vioro Design kft 6724 Szeged, Zákány utca 9/b ). Utánvételes küldeményt nem áll módunkban átvenni.

 TÖKÉLETES KARIKAGYŰRŰ MÉRET GARANCIA:

Mit ér a világ legszebb gyűrűje, ha nem kényelmes?
Megérdemled, hogy az a gyűrű, amit életed végéig viselni fogsz, biztosan, kényelmesen álljon az ujjadon. Minden karikagyűrűnk belseje domború, "komfort fit" kialakítású. Ez sokkal kényelmesebb érzést biztosít viselőjének.
Karikagyűrű készítés közben, már a saját, félkész gyűrűtöket felpróbálhatjátok, és addig igazítjuk, amíg tökéletes lesz a méret.
Karikagyűrű esetében, ha a méretkorrekció újragyártás nélkül megoldható, azt Cégünk díjmentesen vállalja első alkalommal, ha a Megrendelő igényét a gyűrű kézhezvételétől számított 14 napon belül jelzi. Újragyártás akkor szükséges, ha a méretkülönbség több, mint 2 szám, illetve ha a gyűrű követ vagy vésést tartalmaz. Ebben az esetben egy kedvezményes munkadíj kerül felszámításra.
Ha a megrendelő méretkorrekciót, vagy bármely más beavatkozást nem Cégünkön keresztül végezteti el, abban az esetben a garancia érvénytelenné válik.

 TÖKÉLETES JEGYGYŰRŰ MÉRET GARANCIA:

Az eljegyzési gyűrűt minden esetben ingyenesen korrigáljuk, vagy ha szakmailag indokolt, újragyártjuk a tökéletes méret érdekében, ha a vásárlást követő 14 napon belül jelzi a méretkorrekció igényét, illetve számlával igazolja a vásárlását.

 TÖKÉLETES ÁLOMGYŰRŰ GARANCIA:
Sokan aggódnak amiatt, hogy vajon tetszik-e majd Párjuknak a kiválasztott jegygyűrű, vajon ez lesz-e az elképzelt álomgyűrű? Nem kell aggódnia, ugyanis szakembereink mindent megtesznek, hogy segítsenek Önnek a tökéletes jegygyűrűt kiválasztani, ám ha mégis kiderül, hogy az Ön szerelme kislány korától kezdve egy más stílusú jegygyűrűről álmodott, akkor lehetőséget adunk arra, hogy a szíve választottja maga válasszon jegygyűrűt utólag, és mi az Ön által választott jegygyűrűt teljes árban beszámítjuk.
Feltétel: eredeti állapotban, sérülésmentesen kell visszahoznia a jegygyűrűt, a vásárlást igazoló számlával együtt.