Nyitvatartás

Egyköves sárga-fehérarany karikagyűrű pár 602/SF

Vissza
 •  

  Női

  Férfi

  Női
  Férfi
  Méret:
  52
  62
  Szín:
  Sárgaarany
  Sárgaarany
  Anyag:
  14 karátos - 5 g
  14 karátos - 5 g
  Kivitel:
  Klasszikus
  Klasszikus
  Ár:
  50 000 Ft
  60 000 Ft
  Kövek:
  1 db Swarovski 1 600 Ft
  Vésés:
  0 Ft
  ""
  0 Ft
  ""
  Össztömeg:
  Bruttó ár:
   

    ÁLTALÁNOS GARANCIA:
  Cégünk által készített karikagyűrűkre, jegygyűrűkre árától függően sávos jótállási időt (1-2-3 év) vállal.

  10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év
  100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év
  250 000 forint eladási ár felett három év.

  GARANCIA A KÖVEKRE:
  A kövek mennyiségéről és minőségéről tanúsítványt (CERTFICATE) állítunk ki. A kő foglalatának kialakítása biztosítja a kő ragyogását, csillogását.
  A garancia nem vonatkozik arra az esetre, ha a terméket külső behatás éri, mint például: nagyobb ütés, nagy nyomás, vagy horzsolás.

  GARANCIA AZ ÉKSZER ANYAGÁRA:
  Minden általunk készített karikagyűrű és jegygyűrű a jogszabályokban foglalt előírásoknak megfelel, azt annak minőségét, finomsági fokát igazoló magyar fémjellel ellátott.

  PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA:
  100% elégedettségi garancia. Amennyiben úgy dönt, hogy mégsem kéri a megrendelt ékszert úgy fogyasztó a termék átvételétől számított 14 napon belül köteles jelezni az elállási szándékát, valamint az elállás közlésétől számított további 14 nap áll a rendelkezésére a termék visszaküldésére. Amennyiben a feltételek teljesülnek, szolgáltató megtéríti teljes kifizetett összeget.

  Feltétel: vásárló leadhatja, hiánytalanul és sérülés mentesen, személyesen a csomag teljes tartalmát budapesti bemutatótermünkben (1089 Budapest, Gaál Mózes utca 5-7. földszint 29-es iroda ), vagy visszaküldheti saját költségén Szolgáltató címére (Vioro Design kft 6724 Szeged, Zákány utca 9/b ). Utánvételes küldeményt nem áll módunkban átvenni.

  Nem illeti meg a Vásárlót az elállási jog olyan termék esetén, amely a Vásárló utasításai alapján, Vásárló egyedi igényei szerint készült. Azaz méretre készített termék esetén nem illeti meg az elállási jog a Vásárlót.

  Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.


  TÖKÉLETES KARIKAGYŰRŰ MÉRET GARANCIA:
  Mit ér a világ legszebb gyűrűje, ha nem kényelmes?
  Megérdemled, hogy az a gyűrű, amit életed végéig viselni fogsz, biztosan, kényelmesen álljon az ujjadon. Minden karikagyűrűnk belseje domború, "komfort fit" kialakítású. Ez sokkal kényelmesebb érzést biztosít viselőjének.
  Karikagyűrű készítés közben, már a saját, félkész gyűrűtöket felpróbálhatjátok, és addig igazítjuk, amíg tökéletes lesz a méret.
  Karikagyűrű esetében, ha a méretkorrekció újragyártás nélkül megoldható, azt Cégünk díjmentesen vállalja első alkalommal, ha a Megrendelő igényét a gyűrű kézhezvételétől számított 14 napon belül jelzi. Újragyártás akkor szükséges, ha a méretkülönbség több, mint 2 szám, illetve ha a gyűrű követ vagy vésést tartalmaz. Ebben az esetben egy kedvezményes munkadíj kerül felszámításra.
  Ha a megrendelő méretkorrekciót, vagy bármely más beavatkozást nem Cégünkön keresztül végezteti el, abban az esetben a garancia érvénytelenné válik.

  TÖKÉLETES JEGYGYŰRŰ MÉRET GARANCIA:
  Az eljegyzési gyűrűt minden esetben ingyenesen korrigáljuk, vagy ha szakmailag indokolt, újragyártjuk a tökéletes méret érdekében, ha a vásárlást követő 14 napon belül jelzi a méretkorrekció igényét, illetve számlával igazolja a vásárlását.

  TÖKÉLETES ÁLOMGYŰRŰ GARANCIA:
  Sokan aggódnak amiatt, hogy vajon tetszik-e majd Párjuknak a kiválasztott jegygyűrű, vajon ez lesz-e az elképzelt álomgyűrű? Nem kell aggódnia, ugyanis szakembereink mindent megtesznek, hogy segítsenek Önnek a tökéletes jegygyűrűt kiválasztani, ám ha mégis kiderül, hogy az Ön szerelme kislány korától kezdve egy más stílusú jegygyűrűről álmodott, akkor lehetőséget adunk arra, hogy a szíve választottja maga válasszon jegygyűrűt utólag, és mi az Ön által választott jegygyűrűt teljes árban beszámítjuk.
  Feltétel: eredeti állapotban, sérülésmentesen kell visszahoznia a jegygyűrűt, a vásárlást igazoló számlával együtt.


  Cégünk az Ön által kiválasztott ékszert az Ön igényei szerint készíti el 14-17 munkanapon belül.

  A kész termék átvehető budapesti bemutatótermünkben személyesen, vagy a GLS futárszolgálat kiszállítja a megadott szállítási címre, előzetes telefonos egyeztetés után.

  A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

  Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

  Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

  GLS utánvétel esetén az összeget a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely együttesen tartalmazza az áruszámla összegét és az utánvétel szállítási költségét.

  Belföldön 100 000 Ft feletti vásárláskor a szállítási díjat átvállaljuk Öntől.

  A terméket ingyenes díszdobozban küldjük és ajándék ékszertisztító kendőt is mellékelünk a csomagban!

  Szállítási költség:
     -Belföldön GLS: 2500 Ft
    - Európai Unión belül: 7000 Ft
    - Európai Unión kívül: 7000-15000 Ft között(Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos szállítási költséget tudjunk Önnek meghatározni, a tartózkodási helyét figyelembe véve)

Termékleírás

Egyköves sárga-fehérarany karikagyűrű pár 602/SF

Fényes-matt, enyhén domború külső felület, gyémánt vésés díszítéssel.

A karikagyűrű belső felülete komfort kialakítású, ami kényelmes érzést biztosít viselőjének.

- A gyűrű szélessége 6,00 mm.


Választható három különböző anyagvastagságban:

- Klasszikus: 1,20 mm.

- Elegáns: 1,40 mm.

- Prémium: 1,70 mm.


Választható kövek:

- Briliáns csiszolású gyémánt szín TOP WESSELTON (G), tisztaság VS, karát összesen: 0,01 ct, (Ø 1,3 mm x 1db).

- Cirkónia (Ø 1,3 mm x 1db).

- Igény esetén kő nélkül is megrendelhető.

A foglalat típusa: ANGOL FOGLALAT.

A kőfoglalat kialakítása biztosítja a kő ragyogását, csillogását.


Ajándék a termékhez:

- Egyedi prémium díszdoboz.

- Ékszertisztító kendő, mellyel ha időnként áttöröljük az ékszereket azok visszanyerik eredeti csillogásukat.

- Minőségi tanúsítvány az ékszerről (CERTIFICATE), jótállási jegy.

Vioro Design - Karikagyűrű Mester
http://karikagyurumester.hu/