Nyitvatartás

Rólunk

Üdvözöljük a Vioro Design Kft. által működtetett
www.karikagyuru-mester.hu
webáruházunkban!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk.

A Vioro Design Kft közel két évtizede működik és készít megrendelői számára szebbnél szebb minőségi ékszereket. Cégünk nagykereskedőknek és üzleteseknek készített megrendelésre női gyűrűket, fülbevalókat, medálokat aranyból és ezüstből.
A folyamatos fejlesztéseknek és munkatársaink folyamatos képzésének köszönhetően döntöttünk úgy, hogy kibővítjük profilunkat és az új termékünket, a karikagyűrűket, közvetlenül a vásárlóknak mutatjuk be.
Karikagyűrűink tervezéstől kezdve a késztermékig-saját ötvös műhelyünkben készülnek, tapasztalt szakembereink gondos keze munkájának eredményeként.

Karikagyűrű webáruházunkban számtalan modell közül választhatja és alakíthatja ki a vásárló a hozzá legjobban illő ékszert. A megrendelőnek lehetősége van egyedi elképzelések alapján megalkotni azt a karikagyűrűt, amely egy életen át emlékezteti majd a nagy eseményre.
Cégvezetőnk sokéves tapasztalatával mindig készségesen segít megválaszolni a felmerülő kérdéseket, ezzel is megkönnyítve azt, hogy biztosak legyenek a választásban.

Ha már megtalálta élete párját, nálunk megtalálja hozzá a tökéletes karikagyűrűt.

Baráti üdvözlettel,
Kónya - a Karikagyűrű Mester


Itt is voltuk:

Esküvői Kiállítás Budapest Sportaréna 2018

Esküvői Kiállítás Budapest Sportaréna 2017. január 28 - 29.

Őszi esküvő kiállítás  Budapest Hungexpo 2016. November 5-6.

Papp László Budapest Sportaréna 2016. Január 30-31

Kongresszusi Központ Budapest  2016. Január 16-17

Vioro Design stand - London 2009. Szeptember 06.-09.