Nyitvatartás

Ingyenes szállítás 100 ezer forint felett

Cégünk az Ön által kiválasztott ékszert az Ön igényei szerint készíti el 14-17 munkanapon belül.A kész termék átvehető budapesti bemutatótermünkben személyesen, vagy a GLS, MPL futárszolgálat kiszállítja a megadott szállítási címre, előzetes telefonos egyeztetés után.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

GLS vagy MPL utánvétel esetén az összeget a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely együttesen tartalmazza az áruszámla összegét és az utánvétel szállítási költségét.

Belföldön 100 000 Ft feletti vásárláskor a szállítási díjat átvállaljuk Öntől.

A terméket ingyenes díszdobozban küldjük és ajándék ékszertisztító kendőt is mellékelünk a csomagban!

Szállítási költség:

  - Belföldön GLS: 2 500 Ft
  - Belföldön MPL: 1 990 Ft
  - Európai Unión belül: 7 000 Ft
  - Európai Unión kívül: 7 000-15 000 Ft között (Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos szállítási költséget tudjunk Önnek meghatározni, a tartózkodási helyét figyelembe véve)

Webáruházunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással teljesíti.