Nyitvatartás

EGYEDÜLÁLLÓ GARANCIA

  ÁLTALÁNOS GARANCIA:
Cégünk által készített karikagyűrűkre, jegygyűrűkre árától függően sávos jótállási időt (1-2-3 év) vállal.

10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év
100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év
250 000 forint eladási ár felett három év.

GARANCIA A KÖVEKRE:
A kövek mennyiségéről és minőségéről tanúsítványt (CERTFICATE) állítunk ki. A kő foglalatának kialakítása biztosítja a kő ragyogását, csillogását.
A garancia nem vonatkozik arra az esetre, ha a terméket külső behatás éri, mint például: nagyobb ütés, nagy nyomás, vagy horzsolás.

GARANCIA AZ ÉKSZER ANYAGÁRA:
Minden általunk készített karikagyűrű és jegygyűrű a jogszabályokban foglalt előírásoknak megfelel, azt annak minőségét, finomsági fokát igazoló magyar fémjellel ellátott.

PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA:
100% elégedettségi garancia. Amennyiben úgy dönt, hogy mégsem kéri a megrendelt ékszert úgy fogyasztó a termék átvételétől számított 14 napon belül köteles jelezni az elállási szándékát, valamint az elállás közlésétől számított további 14 nap áll a rendelkezésére a termék visszaküldésére. Amennyiben a feltételek teljesülnek, szolgáltató megtéríti teljes kifizetett összeget.

Feltétel: vásárló leadhatja, hiánytalanul és sérülés mentesen, személyesen a csomag teljes tartalmát budapesti bemutatótermünkben (1089 Budapest, Gaál Mózes utca 5-7. földszint 29-es iroda ), vagy visszaküldheti saját költségén Szolgáltató címére (Vioro Design kft 6724 Szeged, Zákány utca 9/b ). Utánvételes küldeményt nem áll módunkban átvenni.

Nem illeti meg a Vásárlót az elállási jog olyan termék esetén, amely a Vásárló utasításai alapján, Vásárló egyedi igényei szerint készült. Azaz méretre készített termék esetén nem illeti meg az elállási jog a Vásárlót.

Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.


TÖKÉLETES KARIKAGYŰRŰ MÉRET GARANCIA:
Mit ér a világ legszebb gyűrűje, ha nem kényelmes?
Megérdemled, hogy az a gyűrű, amit életed végéig viselni fogsz, biztosan, kényelmesen álljon az ujjadon. Minden karikagyűrűnk belseje domború, "komfort fit" kialakítású. Ez sokkal kényelmesebb érzést biztosít viselőjének.
Karikagyűrű készítés közben, már a saját, félkész gyűrűtöket felpróbálhatjátok, és addig igazítjuk, amíg tökéletes lesz a méret.
Karikagyűrű esetében, ha a méretkorrekció újragyártás nélkül megoldható, azt Cégünk díjmentesen vállalja első alkalommal, ha a Megrendelő igényét a gyűrű kézhezvételétől számított 14 napon belül jelzi. Újragyártás akkor szükséges, ha a méretkülönbség több, mint 2 szám, illetve ha a gyűrű követ vagy vésést tartalmaz. Ebben az esetben egy kedvezményes munkadíj kerül felszámításra.
Ha a megrendelő méretkorrekciót, vagy bármely más beavatkozást nem Cégünkön keresztül végezteti el, abban az esetben a garancia érvénytelenné válik.

TÖKÉLETES JEGYGYŰRŰ MÉRET GARANCIA:
Az eljegyzési gyűrűt minden esetben ingyenesen korrigáljuk, vagy ha szakmailag indokolt, újragyártjuk a tökéletes méret érdekében, ha a vásárlást követő 14 napon belül jelzi a méretkorrekció igényét, illetve számlával igazolja a vásárlását.

TÖKÉLETES ÁLOMGYŰRŰ GARANCIA:
Sokan aggódnak amiatt, hogy vajon tetszik-e majd Párjuknak a kiválasztott jegygyűrű, vajon ez lesz-e az elképzelt álomgyűrű? Nem kell aggódnia, ugyanis szakembereink mindent megtesznek, hogy segítsenek Önnek a tökéletes jegygyűrűt kiválasztani, ám ha mégis kiderül, hogy az Ön szerelme kislány korától kezdve egy más stílusú jegygyűrűről álmodott, akkor lehetőséget adunk arra, hogy a szíve választottja maga válasszon jegygyűrűt utólag, és mi az Ön által választott jegygyűrűt teljes árban beszámítjuk.
Feltétel: eredeti állapotban, sérülésmentesen kell visszahoznia a jegygyűrűt, a vásárlást igazoló számlával együtt.