Nyitvatartás

Legyen különleges

Legyen különleges

Így válik egyedivé és különlegessé a karikagyűrű!

A karikagyűrű a végtelenség, összetartozás, hűség és szeretet jelképe. Ki ne szeretné, ha karikagyűrűje egyedi lenne, és nem hasonlítana más karikagyűrűhöz?

A karikagyűrű kiválasztása általában a párok első közös nagy döntése is. Természetes, hogy mind a két fél a tökéletes és egyedi karikagyűrűt keresi, amely mind a kettőjük ízlését egyformán kifejezi. A karikagyűrű viselésének és megjelenésének már több évszázados hagyománya van. Időközben ezek a szokások folyamatosan alakulnak és napjainkban a párok arra vágynak, hogy minél maradandóbb élményt nyújtson a karikagyűrű, ezáltal minél egyedibb is legyen.


Így válik a Karikagyűrű mester által igazán egyedivé a karikagyűrű:

- Webáruházunkban olyan online felületet biztosítanunk, ahol igény szerint összeállíthatjátok a karikagyűrűtöket. A gyűrűtervező segítségével ki sem kell otthonról mozdulnotok, hogy igazán egyedi és különleges karikagyűrűt állíthassatok össze magatoknak.

- A tervezés során választhattok: sárga arany, fehérarany, rozéarany vagy ezek kombinációiból készített  karikagyűrűket. Úgyszintén megválaszthatjátok a karikagyűrű szélességét vagy  vastagságát is.

- Ezen felül saját magatok választhatjátok azt is ki, hogy milyen kő, vagy kövek díszítsék a karikagyűrűt. Választhattok Gyémánt, Swarovski cirkonia, vagy Dalloz cirkonia közül.

Régi szokások közé tartozott az is, hogy a karikagyűrű belsejébe nevet, idézetet, vagy dátumot vésettek. Ez a szokás napjainkban egyre inkább visszatér és a gravírozott karikagyűrűk igazán divatosnak is számítanak. Általában házasság kötéskor szoktunk karikagyűrűt vásárolni, de a gravírozott gyűrű minden alkalomkor tökéletes ajándéknak. Akár egy ballagás, diplomaosztó, keresztelő, házassági évforduló, vagy születésnapkor is különleges meglepetésként szolgálhat.

Ha igazán egyedi és különleges karikagyűrűre vágytok, akkor mindenképpen tekintsétek meg a kínálatunkat. Válasszatok személyre szabott, kézzel készült karikagyűrű kínálatunkból. Legyen szó hagyományos fazonról, vagy egyedi megrendelésről, mi rövid határidővel, kedvező áron elkészítjük. 

Nézz körül honlapunkon, vagy ha szívesebben felpróbálnád a gyűrűt, látogass el budapesti bemutatótermünkbe , ahol kedvező árak és varázslatos modellek várnak Rád! Természetesen az sem probléma, ha messzebb laktok, mert pár nap alatt az ország bármely pontjára eljuttatjuk a megrendelt karikagyűrűket.